F. Schilder, Keurslager

Thuis in lekker eten

Deze slagzin willen wij iedere dag waarmaken met ons team enthousiaste medewerkers. Als ambachtelijke keursagerij maken wij bijna alle producten zelf, zoals onze met goud bekroonde ouderwets lekker rookworst. Wij streven naar een hoge kwaliteit en dat proeft u!
Onze leveranciers worden nauwkeurig geselecteerd om de allerbeste kwaliteit rund-, kalfs-,  lamsvlees en kip voor u in huis te halen. Door onze vleeswaren zoals onze achterham, lever- en kookworsten op ambachtelijke wijze te bereiden, kunnen wij een uitzonderlijke kwaliteit garanderen. Daarbij worden onze salades, maaltijden en soepen in eigen keuken bereidt.
Het is voor ons iedere dag weer een prachtige uitdaging om in onze toonbank een mooie presentatie te maken van al deze producten. Zie ook onze barbecuepakketten en specialiteiten!
Uw feest is voor ons een feest! Heeft u nog vragen? Kom gerust een keer langs om uw wensen met ons te bespreken. Graag tot ziens! 

Thuis in lekker eten

Catering

Receptie? bruiloft? Jubileum?of verjaardag? Of gewoon een feestje?
Wij helpen u graag bij de culinaire invulling. Wat te denken van feestelijke borrelhapjes, warm of koud royaal gegarneerde vlees of saladeschotels, een lust voor het oog maar vooral puur van smaak en ambachtelijk bereid.
Wij bereiden voor u:

Soepen

Al onze soepen maken wij zelf op basis van bouillon getrokken van vlees en beenderen van onze eigen runderen. Groentesoep, kippesoep, tomatensoep, tomaten-groentensoep, erwtensoep, bruine bonensoep, uiensoep, ossenstaartsoep, mosterdsoep, bospaddenstoelensoep en heldere bouillon.

Soepen

Stampotbuffet

In het najaar en in de winter verzorgen wij ook stamppotbuffetten van verse ingrediënten. Erwtensoep en bruinebonensoep, boerenkool, hutspot, zuurkool, rode kool met hachee  rookworst, zuurkoolspek, gebraden spek, casselerrib, uitgebakken spekjes en speklappen gebraden ribjes etc.
per persoon € 12,50

Stampotbuffet
Salades

Salades

Huzarensalade met verse ingrediënten en 100 % rundvlees gegarneerd met luxe vleeswaren, paté, gevulde eitjes,asperges met ham, frisgarnituur etc. en u mag ook uw eigen wensen inbrengen. Vissalade met diverse soorten verse vis zoals zalm, paling, garnalen, makreel.
Warme beenham uit eigen keuken aan het stuk of in plakken vacuüm verpakt met honingmosterdsaus of cumberlandsaus. 
Warme buffetten geheel verzorgd.

In overleg bereiden alle gerechten die u wenst. Zoals:

  • Rijst met Babi Pangang
  • Kip in Oosterse kerriesaus
  • Balletjes of saté in satésaus

Materialen lenen wij u gratis uit.

Au bain-marie warmhoudbakken, hotpot, borden en bestek enz. kunt u gratis gebruiken mits ze gereinigd en onbeschadigd worden terugbezorgd. U betaalt wel borgstelling bij ontvangst, die u na terugbezorging weer retour ontvangt.

F. Schilder, Keurslager

Oostburgwal 42
6845CZ Arnhem
0263891970
0263890412

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten